Sardinia & Sicily – The Movie

While again waiting for gale-force winds to subside, this time in Le Castella (Italy) and having time in our hands, we made a movie of our travel along the coasts of Sardinia and Sicily.

Turn up the volume and play it full screen! Enjoy!

 

 

3 Replies to “Sardinia & Sicily – The Movie”

 1. Wat een mooie film, heerlijk avontuur
  Groeten vanuit Grashoek
  Gerrie en Will

 2. Ha guys,
  Wat een leuke film! Voor ons veel herkenbare beelden, zelfs van plekjes waar we niet geweest zijn 😳. Wij zijn afgelopen weekend zelf weer in Leiden aangekomen. Eigenlijk is het vanaf midden Frankrijk al kwakkelig weer geweest, maar bij het naderen van Nederland werd het steeds erger! Inmiddels is het gewoon beroerd Hollands weer: zomer 2017 en vandaag een maximum temp. van 13 graden, de hele dag regen en vrij veel wind. In le Castella zit een prima pizza-tentje vlak bij de haven. Het ziet er niet uit, een soort snackbar, maar lekkere pizza en wijn voor weinig (en dat is bijzonder in Italië). Ik bedenk net dat jullie alweer veel verder zijn. Fijne reis, veel lol en mooie verhalen gewenst! Tot ziens,Hanneke en Maarten (Marlijn, Leiden)

  1. Hey Maarten en Hanneke,
   Hartelijk dank, we hebben het filmpje ook met veel plezier gemaakt! En we hebben met veel plezier jullie blog gevolgd en gaan dat ook zeker weer doen zodra jullie het weer gehad hebben met de Hollandse zomers. We waren inderdaad alweer een stukje verder toen we dit bericht lazen, dus het pizza tentje hebben we helaas gemist. Het weer begint hier ook langzaam slechter te worden, dus we zeilen nog een maandje door en dan gaat Halcyon Days even het water uit. Mochten jullie nog plaatsen weten waar we Halcyon Days voor de wintermaanden goedkoop op de kant kunnen zetten dan horen we dat graag. We zien jullie in Leiden! Groeten, Thijs en Sarah.

Leave a Reply